Buddies

My Life’s Story Blog First Giveaway



Ini tagged dari Cik Ima. Dia tersangat laa rajin untuk tagged tagged aku. Bagusss. Teruskan semangat itu kawan ! HAHAHA :D Btw thanks yaw.

Katanya, kena bodek si penganjur. Alamak. Bodek bodek ni yang lemah ni mak nyahhh oiii. Aku tak reti nak bodek bodek. Ecehhhh. Poyo ja kan. HAHAHA :D Okayyy jom laa mulakan operasi bodekkk.



To dear 'Mynameisamy',


Terima kasih kerana baik hati untuk memberi give away kepada bloggers. This is your first give away right ? Great ! I am too excited to join it. You wanna go to Ho Chi Minh ? Waw ! I wanna follow ! Hehhe. Even I do not know you very well but I think you are a nice person. Kenapa Nana cakap mcmtu ? Yelaa, sebab sanggup nak bagi hadiah kepada bloggers. I hope I am the winner. BHAHAHA :D Btw, you are pretty enough. Wearing a shawl, just like me. But I am not style like you. By looking at you cute blog, I think you are one of sifu of blog. Ramai nya followers awak. Jelessss :'( . Okayyy that's all from me. Take care. Have a great day there.


Your sincerely,
NANAPUZI


Selesai sudahh operasi bodekkk. Hope aku menang laa ye. HAHAHA. Kalian nak join juga ? Nak hadiah juga ? Bolehh. Aku akan bagi kalian peluang. Hehe. Simple ja. Pergi click header kat atas tu haa. Cepaddd. Then followed laa instruction yang 'Mynameisamy' tu bagi. Senang kan ? Selamat mencuba ye kawan kawan.

Ouhh yeahhh. Mengikut syarat syarat penyertaan, Aku kena tag dekat dua orang. Siapa nak, kena nyanyi lagu Justin Bieber kuadd kuadd. HAHAHA. Okayyy Aku nak tag dekat :-,



4 lolipop (s):

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.moshi moshi.visit here^^ nice blog.
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

nanapuzi said...

Thankss yaw :D

mynameismy said...

Entry anda sedang diadili..0_o

nanapuzi said...

@mynameismy

Okayy. Hope Menang. hehe :)